24.10.18 13:19 Starost: 266 days

RADIONICA DIGITALNE I DRONE FOTOGRAFIJE ZA SREDNJOŠKOLCE U CENTRU ZA TEHNIČKE AKTIVNOSTI „VERUDA“ – UPISI

Zajednica tehničke kulture Pula mladima grada Pule nudi mogućnost organiziranog  provođenja slobodnog vremena za učenike pulskih srednjih škola.

U raznovrsnim programima, sadržajima, oblicima i metodama rada u Centru za tehničke aktivnosti Veruda obogaćuje se prostor između djelovanja škola i potreba lokalne zajednice.

Postani ljubitelj digitalne fotografije i fotografije iz zraka, pravi dron- fotograf i dođi na radionicu

Za sve ljubitelje digitalne fotografije i drone fotografije i one koji će to tek postati u Centru za tehničke aktivnosti „Veruda“ održati će se radionica za učenike srednjih škola. Radionica je besplatna, a namijenjena je učenicima koji svoju kreativnost žele izraziti kroz medij fotografije. 

U digitalno doba u kojem živimo s fotoaparatom u svakom džepu (na telefonu, iPod-u ili u malom džepnom izdanju) svakodnevno bilježimo trenutke koje želimo upamtiti. Kako bi ti trenutci ostali zabilježeni na najbolji način, u najljepšem kadru, s najboljim osvjetljenjem i fotkani iz najboljeg ugla, naučite tajne fotografije uz stručnu pomoć.

Popularnost snimanja i fotografiranja dronom posljednjih je nekoliko godina sve veća. Ljubitelji dronova tvrde da se sve ljepote svijeta mogu najbolje "uhvatiti" upravo iz ptičje perspektive, a kod fotografiranja dronom najbolje je to što omogućuje jedinstven pogled koji se samo njime može postići. Praćenjem naprednih tehnologija, želja nam je ovu tehnologiju približiti što većem broju mladeži, s ciljem da upoznaju sve načine na koje se rad s dronom može primjeniti, te uspješno savladaju vještinu i tehniku rada s dronom.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto u grupi prijavom na 223 171, ponesite mali digitalni foto aparat ili mobitel i pridružite nam se svakog utorka u 17,00 – 18,30 h u Centru, Trg kralja Tomislava 13.

   HR     ENG     ITA