20.10.19 12:00 Starost: 93 days

Upisi u tijeku – još par slobodnih mjesta za cjelogodišnje radionice u Centru za tehničke aktivnosti „Veruda“

U Centru za tehničke aktivnosti "Veruda", Trg kralja Tomislava 13. počele su tehničke radionice, namjenjene učenicima od 1. do 8. razreda osnovnih škola.

Još imamo par slobodnih mjesta u radionicama za učenike od 4. – 8. razreda:

- RC brodo modelarstvo i maketarstvo – izrada maketa čamaca i radio upravljanih brodomodela, vožnja R/U brodomodela

Mala škola čiste energije“praktična primjena obnovljivih izvora energije i tehnologije 3D is­pisa, izrada solarnih punjača za mobitele i solarnih uporabnih predmeta,

- Modelarstvo i elektrotehnika – izrada drvenog dijela i upravljačkog sklopa tehničke tvorevine, usavršavanje vještine lemljenja (robot s pokretnim rukama, elektronička značka sa svjetlećim očima, robot svjetiljka, robot hodač)

 - Robotika i elektronika – gradnja, programiranje i pokretanje robota, primjena tehnologije 3D is­pisa 

- Digitalna i drone fotografija – poticanje i razvoj kreativnosti kroz medij fotografije. Rad sa digitalnim foto aparatom i dronom.

Radionice se održavaju u skupinama do 12 polaznika u kojima je omogućen individualni rad, a način rada je prilagođen potrebama i interesima pojedine skupine. Program i način rada razvijaju kreativnost, motoriku, razvoj kritičkog mišljenja i promatranja, lakše pamćenje, lakšu primjenu naučenog te samostalnost u istraživanju i zaključivanju

Sve radionice su besplatne, a održavaju se tijekom cijele školske godine jednom tjedno 2 školska sata u popodnevnom terminu.

Sve uratke, izrađene predmete ( kućice, solarne punjače i makete) polaznici će si moći ponijeti doma.

Za sve informacije i upise nazvati na tel. 052/ 223-171 

 

 

Datoteke:
PRELIMINARNI.docx
   HR     ENG     ITA